Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Region: Otvoren 45. DEDEMAN centar

Region: Otvoren 45. DEDEMAN centar

Rumunsko tržište postalo je bogatije za još jedan DEDEMAN centar koji je otvoren u gradu Bakau.

Novi, drugi po redu DEDEMAN u ovom gradu otvoren je na površini od 15.000 kvadratnih metara prodajne površine u kome je otvoreno 216. novih radnih mesta. Ispred centra koji je izgrađen za nešto više od tri meseca, posetiocima je na raspolaganju i besplatan parking. Otvaranjem 45. prodavnice, DEDEMAN zapošljava ukupno 9.200 radnika i trenutno beleži godišnji promet veći od jedne milijarde evra.

DEDEMAN je osnovan 1992. godine i na svakoj lokaciji potrošačima nudi oko 45.000 proizvoda za dom i baštu, raznog alata, građevinskog materijala, tehnike, sanitarija, ukrasa i auto opreme

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum