Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Lesaffre uručila vozila najboljim distributerima

Kompanija Lesaffre uručila vozila najboljim distributerima

Kompanija Lesaffre treću godinu zaredom uručila je ključeve dostavnih vozila svojim najboljim distributerima.

Nagrađeno je sedam kompanija koje su u protekloj godini, kao partneri kompanije Lesaffre, ostvarili najbolje rezultate. Zahvaljujući specijalizovanim dostavnim vozilima, distributeri će moći da obavljaju brži i kvalitetniji transport i dostavu pekarskih proizvoda i beleže još bolje poslovne rezultate.

„Ponosni smo što smo u okviru ove, sada već tradicionalne akcije, do sada uručili preko trideset dostavnih vozila našim najboljim saradnicima. Uspeh naših partnera i zadovoljstvo zbog dobrih zajedničkih rezultata prioriteti su u radu naše kompanije“, istakao je prilikom uručenja ključeva dostavnih vozila Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju i Bugarsku, i dodao: „Lesaffre će i u narednom periodu ostati siguran i pouzdan partner u pekarskoj industriji, posvećen konstantnom ulaganju u razvoj odnosa sa svojim saradnicima i unapređenju domaćeg pekarstva.“

Ovogodišnji dobitnici dostavnih vozila su „Jablanica MP“ i „Zim Company“ iz Beograda, “Pobeda Plus“ iz Niša, „Ženeva Evro S“ iz Loznice, „Klas Mrvić“ iz Kragujevca, „Select Company“ iz Smedereva i „MD Komerc“ iz Jagodine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum