Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Modni brend RESERVED ulazi na srpsko tržište

Modni brend RESERVED ulazi na srpsko tržište

Modni brend RESERVED uskoro otpočinje svoje poslovanje i na srpskom tržištu otvaranjem prve prodavnice u Beogradu.

Prvi maloprodajni objekat poznatog modnog brenda nalaziće se u Belgrade Plaza šoping molu, saopštila je Plaza Centers Serbia. Kako je navedeno, prodavnica RESERVED prostiraće se na oko 1660 kvadrata prodajne površine. Lanac već duži period posluje i u našem okruženju, u Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Mađarskoj. Prva prodavnica u Hrvatskoj otvorena je u oktobru 2014. godine u sklopu Arena Centra. Ponuda obuhvata modne brendove za žene, muškarce i dečiji program.

RESERVED je modni brend iz Poljske, a ekspanzija izvan matičnog tržišta otpočeta je 2002. godine otvaranjem prodavnice u Estoniji. Kompanija je prisutna i u Letoniji, Ukrajini, Nemačkoj, Egiptu, Kataru, UAE i drugim državama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum