Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi TUŠ hipermarket u Sloveniji

Novi TUŠ hipermarket u Sloveniji

Slovenački trgovac Tuš, svečano je otvorio renovirani hipermarket u Celju koji se nalazi u sklopu Planet Tuš centra. 

09. februara u 10h, predstavnici trgovačke kompanije Tuš svečano su otvorili renovirani hipermarket koji se nalazi u sklopu Planet Tuš centra u Celju. U maloprodajni objekat velikog formata ugrađena je nova oprema, proširen asortiman proizvoda od kojih 70% čine domaći proizvodi. Kako je saopštio Tuš, hipermarket je prilagođen savremenim trendovima kupovine, u kome su najveće promene urađene na novim linijama rashladnih uređaja, potpuno novom odeljenju svežeg voća i povrća, mesare, pekare, odeljenju suhomesnatih proizvoda i odeljenju mlečnih proizvoda. Povodom otvaranje renoviranog hipermarketa, Tuš je pripremio brojne akcije i zabavni sadržaj. 

Kompanija je i tokom prošle godine investirala u modernizaciju svojih objekata koji su u potpunosti urađeni sa novim konceptom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum