Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti METRO pravi ekspanziju i nakon preuzimanja Veropoulos marketa

METRO pravi ekspanziju i nakon preuzimanja Veropoulos marketa

Grčka trgovačka Grupa METRO, koja je pre nešto više od godinu dana preuzela Veropoulos supermarkete na matičnom tržištu, nastavila je svoju ekspanziju otvaranjem novih trgovačkih centara. 

Novi METRO Cash&Carry centar otvoren je u gradu Larisa. Objekat koji se prostire na 1.800 kvadrata prodajne površine veleprodajnim kupcima nudi više od 20.000 raznovrsnih artikala. Cash&Carry je urađen sa novim konceptom velikog formata ovog trgovca a potrošačima je na raspolaganju i veliki parking. U istom gradu, METRO je otvorio i novi supermarket pod brendom My Market koji se prostire na površini od 650 kvadrata. Otvaranjem dva nova objekta u Larisi, METRO Grupa je sada prisutna na ukupno 221. lokaciji, uključujući i rebrendirane Veropoulos supermarkete koji su promenili ime u My Market. 

METRO je saopštio da će u narednom periodu investirati dodatnih od 100 do 120 miliona evra u širenje i modernizaciju svojih trgovina. Kompanija trenutno zapošljava 10.000 radnika i jedan je od najvećih retail poslodavaca na Grčkom tržištu. 

Veropoulos Grupa nije prodala svoje objekte u Srbiji i Makedoniji. Kompanija je nastavila svoje poslovanje kroz supermarkete ali i dovela brend Jumbo na oba tržišta otvaranjem prodavnica tog lanca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum