Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvara se BELGRADE PLAZA na 61.000m2

Otvara se BELGRADE PLAZA na 61.000m2

Novi šoping centar u Beogradu, Belgrade Plaza biće otvoren u aprilu, saopštila je Plaza Centers Serbia.

Za oko dva meseca Beograd će dobiti novi šoping centar Belgrade Plaza koji će ponuditi veliki izbor modnih brendova, restorana, bioskop sa osam sala, hipermarket i mnoge zabavne sadržaje. U prizemlju će pored velikog broja brendova svoj objekat otvoriti i Mercator S koji će biti prisutan sa IDEA objektom. Belgrade Plaza dovodi i novo ime na srpsko tržište, poljski modni lanac Reserved. U novom centru će poslovati i drugi poznati domaći i međunarodni brendovi, kao što su Zara, LC Waikiki, Stradivarius, Sport Vision, Planeta, H&M, Lisca, Bata, Laguna, Swarovski, 5asec, N sport, BK, Bershka, Ivergano, P....S...., Tezenis, Pull&Bear, Galileo, Luna, Bonatii, KFC, McDonalds, Italoptik, Lindex, Garinello, Benu, Fashion&Friends, Katrin, Martini Vesto, Watch, CCC, Dexy Co, Vip, Deichmann, Converse, Shoestar, Jasmin, N fashion, Asia Food, Pandora, Sephora, Legend, Top Shop, Atos, Cineplexx, mts, Navigare, Penti, Oxette, Jokić, extreme intimo Calzedonia, lilly, Juhu i drugi. 

Belgrade Plaza enterijer

Belgrade Plaza će se prostirati na ukupno 61.000 kvadrata, od čega će 32.300 biti prostor za izdavanje. Investitor Plaza Centers Group prisutan je na tržištima Centralne i Jugoistočne Evrope na kojima je do sada izgrađeno 33 šoping centra, od čega je 27 prodato. Od 2010. godine, kompanija posluje i na tržištu SAD-a.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum