Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KTC obeležio 25. godina uspešnog poslovanja

KTC obeležio 25. godina uspešnog poslovanja

Hrvatski trgovački lanac KTC obeležio je 25. godina uspešnog poslovanja. KTC je trenutno jedan od deset najvećih trgovaca u Hrvatskoj i u 2016. godini otvorio je dva supermarketa, dve benzinske stanice i jedan vrtni centar. 

Kompanija koja pored supermarketa poseduje veliki broj benzinskih stanica i vrtnih centara do pre nekoliko godina poslovala je i u Srbiji sa supermarketima srednjeg formata koji su se nalazili u Vojvodini. Nakon povlačenja sa našeg tržišta, fokus je prebačen na matično na kome su se otvorili novi prodajni objekti. U drugoj polovini 2016. godine, KTC je otvorio dva nova maloprodajna objekta Supermarket Petrinja i Supermarket Grubišno Polje, koji se prostiru na po 800 kvadrata prodajnog prostora i koji nude veliki izbor artikala.

Kompanija je otvorila i benzinske stanice na dve nove lokacije, uz hipermarket koji se nalazi u Varaždinu i u mestu Pitomača. KTC je početkom prošle godine otvorio i novi vrtni centar koji se nalazi u Križevcima i koji nudi veliki izbor za kućne vrtove ali i profesionalnim kupcima. Centar je zaposlio 12 novih radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum