Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove investicije Intersporta

Nove investicije Intersporta

Lanac prodavnica sportske opreme INTERSPORT planira da modernizuje svoju maloprodajnu mrežu investicijom od preko milion evra. 

Kompanija planira da u modernizaciju prodavnica u Mađarskoj, investira nešto više od milion evra (oko 308 miliona forinti). Prve prodavnice koje će dobiti moderniji izgled nalaze se u mestima Budaerš i Sombathelj. Generalni direktor INTERSPORT Mađarska, Horváth Csobán, je izjavio da će uz nove investicije kroz modernizaciju maloprodajnih objekata kompanija zaposliti i nove radnike kojih je trenutno oko 200. Prodavnice INTERSPORT u Mađarskoj se nalaze na 14 lokacija širom zemlje i treći je po veličini lanac sportske opreme sa godišnjim prometom od 6,36 milijardi forinti. Tokom 2017. godine, kompanija planira da ostvari promet od oko 6,8 milijardi forinti.

Vlasnik INTERSPORT prodavnica u Mađarskoj je INTERSPORT Austria koja posluje više od 50 godina u više od 40 zemalja i sa 5.100 poslovnica. INTERSPORT je prisutan i na srpskom tržištu od 2002. godine sa ukupno 13 prodavnica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum