Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija u regionu: PROFI otvara 200 novih marketa u 2017. godini

Ekspanzija u regionu: PROFI otvara 200 novih marketa u 2017. godini

Trgovački lanac PROFI planira otvaranje 200 marketa širom Rumunije. PROFI će uskoro i zvanično dobiti novog vlasnika koji je prisutan na tržištima Srbije i regiona. 

Trgovačka kompanija koja posluje na više od 500 lokacija širom Rumunije, planira da otvori 200 novih marketa tokom 2017. godine i postane najveći trgovački lanac u toj zemlji. Komisija za zaštitu konkurencije u Rumuniji, dala je zeleno svetlo za preuzimanje PROFI lanca od strane Mid Europe koja posluje i na našem tržištu sa kompanijama Imlek, Knjaz Miloš i Bambi. Vrednost najveće transakcije u trgovačkom sektoru na rumunskom tržištu iznosi 533 miliona evra. PROFI trenutno ostvaruje godišnji promet od oko 800 miliona evra, dok je u planu da se tekuća godina završi sa više od jedne milijarde. 

Nezvanično, novi vlasnik planira da bude prisutan sa ukupno 1.000 maloprodajnih objekata malog i srednjeg formata čime bi postao lider u maloprodajnom sektoru Rumunije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum