Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DM: Otvorena 67. poslovnica u Bugarskoj i 11. u Makedoniji

DM: Otvorena 67. poslovnica u Bugarskoj i 11. u Makedoniji

DM drogerije nastavljaju širenje i u našem okruženju otvaranjem novih filijala u Bugarskoj i Makedoniji. 

Lanac drogerija je otvorio prvu poslovnicu u Bugarskom gradu Razgrad, u severoistočnom delu zemlje. 67. po redu maloprodajni objekat doneo je širok asortiman kozmetike, hemije, bio proizvoda, dodataka ishrani, sokova, praškova, proizvoda za negu, organske hrane, žitarica, papirnih proizvoda, parfema i ostalih proizvoda. DM je od sada prisutan u 25. gradova širom Bugarske, dok se u narednom periodu najavljuje još veća ekspanzija otvaranjem novih objekata. 

DM je nastavio širenje i u Makedoniji otvaranjem novog objekta u Skoplju. Nova, 11. po redu u Makedoniji poslovnica otvorena je u sklopu TC Planet, na adresi Gorče Petrov 1. Povodom otvaranja, DM je kupcima odobravao brojna akcijska sniženja, kao i dodatni popust od -15% na sve proizvode. Radno vreme nove filijale je radnim danima i subotom od 09 do 21h i nedeljom od 09 do 17h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum