Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CBA: Nove investicije u 60 marketa

CBA: Nove investicije u 60 marketa

CBA Mađarska planira da obnovi 60 marketa širom zemlje koji posluju pod PRIMA maloprodajnim brendom, saopštio je trgovački lanac.

Mađarska trgovačka Grupa CBA koja posluje direktno i putem franšiznih partnera, saopštila je da je potpisala ugovor o saradnji sa kompanijom MVM Partner o uvođenju rashladnih uređaja koji obnavljaju energiju u 60 PRIMA supermarketa koji posluju u sastavu mađarskog trgovca. Lázár Vilmos, predstavnik CBA Grupe, je istakao da je veoma zadovoljan postignutim dogovorom koji čuva životnu okolinu ali i da bi voleo da se saradnja proširi na što veći broj objekata koji rade pod CBA maloprodajnim brendovima. 

CBA i dalje igra bitnu ulogu u maloprodajnom sektoru u Mađarskoj. Ipak, tokom prošle godine jedan od najvećih partnera ove trgovačke Grupe, lanac Paloc, proglasio je bankrot nakon čega je oko 100 trgovina zatvoreno. Za nekadašnje trgovine Paloca zainteresovani su najveći lanci supermarketa i diskonta u toj zemlji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum