Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Masoutis: Otvoren 20 Cash&Carry i 264. supermarket

Masoutis: Otvoren 20 Cash&Carry i 264. supermarket

Grčka trgovačka kompanija Masoutis, nastavila je snažnu ekspanziju otvaranjem novih prodajnih centara srednjeg i većeg formata. 

U saopštenju kompanije se navodi, da je otvaranjem novih objekata, Masoutis sada prisutan na 264 lokacija, na kojima nudi širok izbor domaćih i stranih brendova, krajnjim potrošačima i veleprodajnim kupcima. Novi Masoutis Cash&Carry svečano je otvoren u gradu Volos na više hiljada kvadratnih metara u kome je veleprodajnim kupcima ponuđen širok izbor robe, uz brojne popuste na početku rada novog centra. Kompanija svoju ekspanziju nastavlja i kroz objekte srednjeg formata. Novi Masoutis supermarket, svečano je otvoren u Solunu na oko 900 kvadrata prodajne površine i velikim parkingom. Objekat je urađen po novom konceptu Masoutis trgovine i zapošljava 32 radnika. 

Masoutis je najveći trgovac na severu Grčke i jedan od najvećih lanaca u zemlji sa ukupno 264 objekta. Nezvanično, za preuzimanje ovog trgovca zainteresovana je kompanija AB Vassilopoulos koja se nalazi u vlasništvu Ahold Delhaize Grupe.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum