Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekskluzivno: Od 1.marta startuje novi trgovački lanac u regionu

Ekskluzivno: Od 1.marta startuje novi trgovački lanac u regionu

Od prvog marta tekuće godine, u Grčkoj će početi sa radom novi trgovački lanac "Grčki Supermarketi Sklavenitis" ( "Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη" ).

Novi trgovački lanac otvoriće supermarkete i hipermarkete na svim mestima nekadašnjih Carrefour-Marinopoulos prodavnica. Trenutno se izvode završni radovi na objektima koji će biti otvoreni početkom idućeg meseca. Novo ime na tržištu doneće i novi PIB kao i potpuno novo poglavlje prema dobavljačima i kupcima. Kako saznajemo, prve prodavnice će biti otvorene u severnom delu Grčke, dok će kasnije biti otvorene i u drugim delovima zemlje. Podsetimo, nova trgovačka Grupa je partnerstvo kroz udruživanje kompanija Sklavenitis i Marinopoulos, kojom će upravljati Sklavenitis. 

Predstavnici obe kompanije su tokom prošle godine izjavili da će se nakon spajanja, nastaviti širenje mreže u mestima na kojima do sada nisu bili prisutni, ali i ulazak na nova tržišta. Da li će i naše tržište biti na karti širenja, ostaje da se vidi u narednom periodu. Jedan od partnera u novoj kompaniji već poseduje placeve u Srbiji, kao i zaključene Ugovore o zakupu maloprodajnog prostora u sklopu šoping centara i poslovnih objekata. 

Kao što je nedavno i zvanično saopšteno, Carrefour prestaje sa radom u Grčkoj zaključno sa 31.martom, nakon raskida partnerstva sa kompanijom Marinopoulos koja je posedovala franšizne objekte i licencu za prodaju robne marke francuskog giganta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum