Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NAMEX obeležio deset godina i najavio otvaranje novog supermarketa

NAMEX obeležio deset godina i najavio otvaranje novog supermarketa

Trgovački lanac NAMEX obeležio je deset godina svog poslovanja, ali i najavio otvaranje novog supermarketa.

Kako je navedeno u saopštenju kompanije, tokom deset godina rada, NAMEX je otvorio 24 trgovačka objekta rasprostranjenih u Hercegovini i trenutno zapošljava 350 radnika. Kompanija poseduje i pekare Nam-pek u kojima je zaposleno još 40 radnika. U budućnosti imamo velike planove, od širenja mreže svojih poslovnica, otvaranje novih radnih mesta, kao i stalno poboljšavanje kvaliteta usluga u svim segmentima, dodaju iz NAMEX-a. 

NAMEX će uskoro otvoriti i novi 25.po redu supermarket u Stocu. Za potrebe novog trgovačkog objekta, kompanija je raspisala konkurs za otvaranje novih radnih mesta. Podsetimo, NAMEX je nedavno otvorio svoj najveći objekat u svom sistemu, hipermarket u Ljubuškom koji je pored svog objekta ponudio i prateće sadržaje i druge maloprodajne brendove.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum