Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ikea 2011. otvara trgovački centar kod Zagreba

Ikea 2011. otvara trgovački centar kod Zagreba

Švedski maloprodajni lanac IKEA planira da otvori svoj budući trgovački centar do 2011. kod Zagreba, a ukupna investicija vredna je 300 miliona evra.
Budući trgovački centar i trgovina IKEA prostiraće se na ukupno 260 hiljada metara kvadratnih, a sa šest hiljada mesta za parkiranje biće jedan od najvećih trgovačkih centara u Hrvatskoj koji će uposliti dve hiljade radnika.

Uz prvu trgovinu IKEA-e u Hrvatskoj, u sklopu trgovačkog centra te švedske kompanije, nalaziće se više od 250 trgovina najpoznatijih svetskih robnih marki, uključujući hipermarket, prodavnice aparata za domaćinstvo, sportske opreme, elektronike i tehnike.
Prodavnica IKEA-e, prostiraće se na 30 hiljada metara kvadratnih, sa asortimanom od deset hiljada proizvoda, a vrednost investicije samo u prodavnicu tog švedskog proizvođača je oko 50 miliona evra.

Regionalni direktor IKEA-e za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju Dragan Skalušević je rekao da u toj kompaniji planiraju i ulazak na tržišta regije, odnosno Srbije i Slovenije.

IKEA danas ima 253 trgovine u 24 zemlje, zapošljava 127.800 radnika i ove će godine ostvariti promet od 21,2 milijarde evra.

 

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum