Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PerSu nastavlja širenje, otvoren 132. market

PerSu nastavlja širenje, otvoren 132. market

BB Trade nastavlja svoju ekspanziju u Vojvodini, otvaranjem novog marketa u Crvenki, saopštila je trgovačka kompanija.

Novi 132. po redu PerSu market u vlasništvu kompanije BB trade otvoren je u Crvenki, na adresi Maršala Tita 130. Na 200 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude se posebno izdvajaju odeljenje svežeg voća i povrća po veoma i veliki izbor svežih pekarskih proizvoda. 

Ovo je drugi po redu PerSu market otvoren od početka godine. Sredinom januara otvoren je market Stajićevu koji se prostire na oko 100 m2 maloprodajnog prostora. Lanac PerSu je jedan od članova DTL-a.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum