Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi hipermarket IDEA od 20. aprila u Beogradu

Novi hipermarket IDEA od 20. aprila u Beogradu

IDEA nastavlja širenje u Beogradu otvaranjem novog maloprodajnog objekta velikog formata.

Novi IDEA hipermarket nalaziće se u sklopu šoping mola Belgrade Plaza, čije je otvaranje planirano za 20. april. Kako je saopštila Plaza Centers Serbia, budući maloprodajni objekat u vlasništvu kompanije Mercator S nalaziće se u prizemlju centra i prostiraće se na oko 2.000 kvadratnih metara. Otvaranjem novog, Mercator S će u beogradskom naselju Karaburma, biti prisutan sa dva velika objekta. Kompanija već poseduje Roda megamarket koji se nalazi u sklopu Šoping Centra Karaburma koji je nedavno renoviran sa dolaskom novih brendova. Pored dva pomenuta, IDEA je na Karaburmi prisutna na još nekoliko lokacija sa objektima manjeg formata.

Mercator S, član Agrokor Koncerna je drugi najveći maloprodajni lanac na srpskom tržištu koji poseduje oko 400 trgovina sa brendovima Idea, Roda i Mercator.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum