Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi MAXIMARKET TOMMY u Hrvatskoj

Novi MAXIMARKET TOMMY u Hrvatskoj

Hrvatski trgovački lanac TOMMY otvara novi maloprodajni objekat srednjeg formata u Zadru.

Kako je saopšteno iz TOMMY-a, novi maximarket biće otvoren 4. marta u Zadru, na adresi Put stanova 46. U novom maloprodajnom objektu koji će se prostirati na 500 kvadrata prodajnog prostora, biće zaposleno 20 radnika. TOMMY posebno naglašava odeljenje svežeg mesa, voća i povrća i delikatesa, dok će svež hleb i peciva kupci pronaći u pekari Bobis koja će raditi u sklopu maximarketa i koja je treća po redu u Zadru. Novi maximarket TOMMY kupcima će biti dostupan od ponedeljka do subote od 07 do 21h i nedeljom od 07 do 20h. 

TOMMY je i tokom 2016. godine aktivno radio na širenju maloprodajne mreže kao i na otvaranju renoviranih objekata koji su pored savremenijeg izgleda kupcima ponudili i veći izbor artikala. Povodom otvaranja novog TOMMY-a, kompanija je potrošačima na dan otvaranja pripremila akcijska sniženja i poklon vaučere.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum