Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren prvi Plus Cash&Carry u Beogradu

Otvoren prvi Plus Cash&Carry u Beogradu

U Beogradu je nedavno otvoren prvi Plus Cash&Carry objekat koji je potrošačima ponudio širok izbor artikala različitih grupa.

Prvi objekat Plus Cash&Carry-a u Beogradu otvoren je u sklopu šoping centra Zmaj, na adresi Autoput 18. ( nekadašnji Hiper Cort ). Ponuda obuhvata širok izbor konditorskih proizvoda, kafe, pića, suhomesnatih proizvoda, sireva, konzervirane hrane, hrane za bebe, slani i slatki program, veliki izbor praškastih i tečnih deterdženata, papirni program, proizvode za negu i hemiju. Radno vreme novog Cash&Carry-a je od ponedeljka do subote od 07 do 21h i nedeljom od 07 do 15h.

Iz Plus Cash&Carry-a navode da kupcima pružaju izuzetne uslove i pogodnosti za velike kupovine i profesionalne kupce. Lanac je prisutan i u Kuli u Industrijskoj zoni ( kompleks Rodić MB ).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum