Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bingo za Retail Serbia: Otvoren novi hipermarket u Sarajevu

Bingo za Retail Serbia: Otvoren novi hipermarket u Sarajevu

Bingo ostaje lider u retail sektoru na tržištu Bosne i Hercegovine, otvaranjem novog hipermarketa u Sarajevu, saopštila je trgovačka kompanija za Retail Serbia Portal.

Kako je navedeno, u petak 3.marta u 14h svečano je otvoren novi hipermarket Bingo koji se nalazi u sarajevskom naselju Otoci, u sklopu OTOKA Shopping Centra (nekadašnji Merkur). "Bingo je postao novi vlasnik OTOKA Shopping Centra, čime je ne samo proširio mrežu svojih retail jedinica širom Bosne i Hercegovine , nego pokazao ozbiljnost u nameri da postane omiljeno mesto kupovine i porodičnog okupljanja.

Bingo je vodeća bosanskohercegovačka kompanija u oblasti maloprodaje u BiH, koja je za 23 godine poslovanja izgradila čvrstu mrežu koja danas broji 184 poslovnice i koja je postala prepoznatljivo ime trgovine na ovom tržištu, a od skora u svom vlasništvu ima i shopping centre. Nakon Bihaća, drugi u nizu otvoren je u novembru 2016. godine u Tuzli – Bingo City Center, čije je otvaranje posetilo više od 60.000 ljudi." istakli su iz kompanije Bingo.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum