Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl za Retail Serbia: Počela izgradnja marketa na Novom Beogradu

Lidl za Retail Serbia: Počela izgradnja marketa na Novom Beogradu

Lidl je otpočeo radove na izgradnji prvog marketa na Novom Beogradu, potvrdili su iz direkcije nemačke kompanije u Srbiji za Retail Serbia.

"Izgradnja Lidl prodavnice na Novom Beogradu, u ulici Zemunska 4 je započeta ovog meseca, a površina objekta će iznositi oko 2.500 m2 bruto. U pitanju je savremeni diskont koji se gradi prema Lidlovom najnovijem konceptu za uređenje prodavnica. Bez obzira na to kada se gradnja na ovoj lokaciji završi, nijedan Lidl objekat neće biti otvoren pre 2018. godine", navedeno je iz Lidla.

Lidl se trenutno nalazi u fazi ekspanzije na tržištima Jugoistočne Evrope. U Srbiji, trgovačka kompanija gradi veliki broj objekata i distributivni centar u blizini Beograda. I u zemljama u okruženju Lild pravi snažnu ekspanziju otvaranjem marketa na novim lokacijama, ali i renoviranjem postojeće maloprodajne mreže prema novom konceptu Lidlove prodavnice. U Hrvatskoj i Rumuniji, nedavno su otvoreni marketi na nekoliko novih lokacija, dok se u Grčkoj očekuje da investicije u ovoj godini budu oko 100 miliona evra.

Lidl je jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Evropi i deo je Schwarz Grupe koja posluje i sa diskontima Kaufland na ukupno deset hiljada lokacija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum