Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zatvoren Aman Plus (Interex) hipermarket

Zatvoren Aman Plus (Interex) hipermarket

Trgovačka kompanija Aman, zatvorila je jedan od najvećih maloprodajnih objekata u svom poslovnom sistemu.

Objekat Aman Plus market store u Preljini nadomak Čačka koji se prostirao na više hiljada kvadratnih metara zatvoren je za potrošače. Nije poznato da li je kompanija nekadašnji objekat francuskog Interexa zatvorila zbog neprofitabilnog poslovanja ili je ipak pronašao kupca nakon samo nešto više od godinu dana od njegovog preuzimanja. Ipak, Aman ostaje prisutan u centru Čačka na mestu Interex City supermarketa koji je preuzet zajedno sa svim objektima francuskog trgovca krajem 2015. godine.

Podsetimo, Interex hipermarket u Preljini je bila jedna od najvećih investicija Grupe Intermarche u Srbiji. Francuski objekat, odlično pozicioniran, bio je mesto kupovine mnogih stanovnika Čačka i okoline. Dolaskom drugih trgovaca u taj grad, pomenuti hipermarket je beležio slabije rezultate.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum