Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK gradi regionalni logističko - distributivni centar od 100 miliona evra

JYSK gradi regionalni logističko - distributivni centar od 100 miliona evra

Danski maloprodajni lanac JYSK doneo je odluku da u Bugarskoj izgradi regionalni logističko - distributivni centar u ovom delu Evrope.

Budući objekat danske trgovačke kompanije koja pravi snažnu ekspanziju poslednjih godina u Jugoistočnoj Evropi, nalaziće se u Bugarskom gradu Božurice, nedaleko od Sofije. U planu je kako se saznaje da se u prvoj fazi u logističko - distributivni centar investira 100 miliona evra. Pregovori o početku realizacije projekta trajali su oko godinu dana i nalaziće se na zemljištu u nekadašnjem državnom vlasništvu. Danski trgovac se obavezao da će snositi troškove na potpunom raščišćavanju terena na pripremi izgradnje prve faze centra.

Širenje maloprodajne mreže u regionu JYSK nastavlja otvaranjem druge robne kuće u rumunskom gradu Krajova. Nova prodavnica prostire se na 1.200 kvadrata prodajne površine i ponuđen je širok asortiman JYSK ponude, u kojoj se izdvajaju dušeci, jastuci, posteljina, nameštaj, dekoracija i pribori za kuću. Prva prodavnica u Rumuniji otvorena je 2007. godine i aktivno širi mrežu svojih trgovina u svim većim gradovima.

JYSK na globalnom nivou beleži rast ostvarenog prometa i dobiti. Na našem tržištu, trgovac je krajem prošle godine otvorio nove prodavnice koje se nalaze u Zemun Parku i u Sremskoj Mitrovici.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum