Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MOL ostvario dobit od skoro milijardu dinara prošle godine

MOL ostvario dobit od skoro milijardu dinara prošle godine

Kompanija MOL Serbia ostvarila je u 2016. godini neto dobit od skoro milijardu dinara, tačnije 987,6 miliona dinara, saopštila je danas ova kompanija.

„Od kada smo 2015. godine ostvarili rekordan profit i na neki način napravili prekretnicu u našem poslovanju, sebi postavljamo visoke ciljeve i trudimo se da uspešno odgovorimo na sve zahteve tržišta. Istakla bih da je MOL Serbia trenutno najveći uvoznik goriva na tržištu Srbije, što znači da svim našim kupcima nudimo 100 odsto evropsko gorivo, koje dolazi iz MOL rafinerija. Uz to, trenutno smo na celokupnom domaćem tržištu naftnih derivata drugi najveći učesnik sa udelom od 20 odsto“, navela je Bjanka Vasilesku, generalna direktorka MOL Serbia.

Protekla godina je bila veoma uspešna i za MOL Grupu, u okviru koje posluje ova kompanija, pa je prvobitno postavljen cilj od 2 milijarde američkih dolara za 2016. godinu, daleko nadmašen time što je kompanija ostvarila čistu CCS EBITDA dobit u iznosu od 2,15 milijardi dolara.

Predstavnici MOL Serbia saglasni su sa porukom koja stiže iz Grupe, da je 2016. godina bila godina transformacija i gledanja u budućnost, budući da je usvojena dugoročna strategija „MOL Group 2030“ čijom će se primenom dalje trasirati poslovna kretanja ove kompanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum