Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez Srbija dobila novog generalnog direktora

Delez Srbija dobila novog generalnog direktora

Kventin Roje (Quentin Royer) novi je generalni direktor kompanije Delez Srbija, najvećeg maloprodajnog lanca u zemlji.

Kventin Roje je svoju profesionalnu karijeru počeo pre 20 godina u kompaniji Carrefour u Francuskoj kao menadžer odeljenja. Bogatu karijeru u maloprodaji nastavio je da gradi u kompaniji Metro Cash&Carry, gde je u Srbiji od 2012.godine bio direktor operacija, ekspanzije i lanca snabdevanja, kao i član Upravnog odbora.

Karijeru u kompaniji Delez Srbija započeo je januara 2016.godine na poziciji potpredsednika za operacije.

Diplomirao je na Weller International School of Business.

Delez Srbija posluje u okviru jednog od najvećih internacionalnih lanaca Ahold Delhaize koji posluje u okviru 11 zemalja, na tri kontinenta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum