Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena najveća Muller drogerija u regionu

Otvorena najveća Muller drogerija u regionu

Nemački Muller (Müller) nastavlja ekspanziju otvaranjem najveće drogerije u našem regionu.

Muller je u Budimpešti svečano otvorio novu, najveću drogeriju u regionu, koja se nalazi u sklopu šoping centra Europeum i čija površina iznosi 2.260 kvadratnih metara. Europeum šoping centar u Budimpešti otvoren je 2011. godine i prostire se na 6.000 kvadrata za iznajmljivanje. Pored novootvorene drogerije, u centru su prisutni i H&M, Tally Weijl, Deichmann, Yves Rocher, poslastičarnice, restorani i OTP Banka. Pored tri sprata šoping centra, u istoj zgradi se nalazi i hotel kao i podzemna garaža.

U ostalim zemljama u okruženju, Muller je nastavio da širi mrežu drogerija. Početkom tekuće godine, Muller je saopštio da preuzima Kozmo drogerije u Hrvatskoj, koje su beležile velike gubitke. Iz Mullera su ranije za Portal Retail Serbia saopštili da ulazak na srpsko tržište nije u planu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum