Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Region: MATHAUS (DIY) otvorio prodajni centar na 9.000m2

Region: MATHAUS (DIY) otvorio prodajni centar na 9.000m2

Maloprodajni lanac MatHaus otvorio je novi trgovački centar u našem regionu u koji je investirao deset miliona evra.

Da tržište Rumunije zauzima lidersku poziciju po investicijama u retail sektoru potvrđuje otvaranje još jednog trgovačkog centra u koji je investirano deset miliona evra. Trgovac MATHAUS svečano je otvorio novi prodajni objekat u gradu Jaši, u Rumuniji, koji broji više od 300.000 stanovnika. Kompanija je u novi centar koji se prostire na 9.000 kvadrata investirala deset miliona evra. U ponudi se nalazi 25.000 artikala za dom i baštu, raznog alata, građevinskog materijala, auto opreme i stvari za kuću. Radno vreme novog MATHAUS centra je od 08 do 20 h od ponedeljka do petka, i vikendom od 08 do 18h. 

Iz MATHAUS-a su istakli da su uvek posvećeni kupcima koji grade ili unapređuju životni ili poslovni prostor, skladišta i proizvodne pogone nudeći im širok asortiman proizvoda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum