Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Parndorf Fashion Outlet dobija 50 novih modnih brendova

Parndorf Fashion Outlet dobija 50 novih modnih brendova

Smešten u blizini Beča i Bratislave, Parndorf Fashion Outlet uskoro dobija veliki broj novih brendova koji će upotpuniti ponudu najpoznatijeg i najvećeg Outlet Centra u Austriji i zemljama u okruženju. 

U toku su veliki građevinski radovi koji će biti završavani u nekoliko faza, dok bi prvi brendovi u novom delu Centra mogli da budu prisutni od druge polovine 2017. godine. Centar će dobiti tri nova ulaza i zgradu koja će se nalaziti između dve postojeće. Po završetku radova koji traju od jeseni 2016. godine, Parndorf Fashion Outlet će biti bogatiji za oko pedeset novih maloprodajnih modnih brendova, a prodajna površina će iznositi 30.000 kvadrata. Vrednost radova na proširenju Centra iznosi četrdeset miliona evra, saopštio je novi menadžment.

Thomas Seikmann, CEO Dayland Group, u čijem se vlasništvu nalazi poznati Centar je izjavi da je cilj da se stvori projekat koji je jedinstven za kupce sa novom fasadom koja će biti urađena u Bečkom stilu.
U planu je da se broj posetilaca poveća na tri do četiri miliona godišnje. Najveći broj trenutno dolazi iz Austrije, oko 55%, zatim iz Mađarske 16%, Slovačke 15% i ostalih zemalja ukupno 14%. Uz Parndorf Fashion Outlet smešteno je još nekoliko trgovačkih centara, diskont Hofer, Billa supermarket, dok se u blizini nalaze i Merkur hipermarket, Lidl, Mobelix i drugi poznati maloprodajni brendovi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum