Stiže konkurencija u Novi Sad: Došli Super Kort i Aman Plus, stižu Lidl i Veropoulos

Supermarket

Konkurencija u retail sektoru na tržištu Novog Sada postaje sve oštrija. Nakon dolaska najveće trgovačke kompanije iz Republike Srpske, Fructa Trade, sa supermarketima Super Kort, svoj objekat je otvorio i Aman Plus. Pravo osveženje tek sledi dolaskom još dva velika trgovačka imena. 

I pored zatvaranja Aman Plus objekta u Preljini, kompanija Aman nastavlja ekspanziju otvaranjem nekoliko novih objekata većeg formata. Nakon novootvorenih u Užicu, Zaječaru i Kragujevcu, Aman je otvorio i novi, prvi po redu Aman Plus market store u Novom Sadu koji se nalazi u naselju Veternik, na adresi Tri bagrema bb. Povodom otvaranja, trgovac je pripremio brojna akcijska sniženja i zabavne sadržaje za najmlađe posetioce. Podsetimo, od nedavno u Novom Sadu posluje i Fructa Trade iz Republike Srpske koja je otvorila prvi supermarket i najavila ekspanziju otvaranjem velikog broja maloprodajnih objekata. 

Pravo osveženje na tržištu Novog Sada tek dolazi. U Bulevaru Evrope, najveći evropski diskontni lanac Lidl, gradi savremeni diskont objekat koji će biti otvoren od 2018. godine. I Grčka trgovačka Grupa Veropoulos najavila je dolazak u ovaj grad. Kako je ranije najavljeno, kompanija će Jumbo brend dovesti i u Novi Sad.