Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Stiže konkurencija u Novi Sad: Došli Super Kort i Aman Plus, stižu Lidl i Veropoulos

Stiže konkurencija u Novi Sad: Došli Super Kort i Aman Plus, stižu Lidl i Veropoulos

Konkurencija u retail sektoru na tržištu Novog Sada postaje sve oštrija. Nakon dolaska najveće trgovačke kompanije iz Republike Srpske, Fructa Trade, sa supermarketima Super Kort, svoj objekat je otvorio i Aman Plus. Pravo osveženje tek sledi dolaskom još dva velika trgovačka imena. 

I pored zatvaranja Aman Plus objekta u Preljini, kompanija Aman nastavlja ekspanziju otvaranjem nekoliko novih objekata većeg formata. Nakon novootvorenih u Užicu, Zaječaru i Kragujevcu, Aman je otvorio i novi, prvi po redu Aman Plus market store u Novom Sadu koji se nalazi u naselju Veternik, na adresi Tri bagrema bb. Povodom otvaranja, trgovac je pripremio brojna akcijska sniženja i zabavne sadržaje za najmlađe posetioce. Podsetimo, od nedavno u Novom Sadu posluje i Fructa Trade iz Republike Srpske koja je otvorila prvi supermarket i najavila ekspanziju otvaranjem velikog broja maloprodajnih objekata. 

Pravo osveženje na tržištu Novog Sada tek dolazi. U Bulevaru Evrope, najveći evropski diskontni lanac Lidl, gradi savremeni diskont objekat koji će biti otvoren od 2018. godine. I Grčka trgovačka Grupa Veropoulos najavila je dolazak u ovaj grad. Kako je ranije najavljeno, kompanija će Jumbo brend dovesti i u Novi Sad.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum