Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rumunija: Carrefour predstavio novi koncept i najavio otvaranje 86 marketa

Rumunija: Carrefour predstavio novi koncept i najavio otvaranje 86 marketa

Najveći evropski trgovački lanac Carrefour, predstavio je novi koncept svojih trgovina u Rumuniji, ali i najavio otvaranje 86 marketa do kraja godine.

Na mestu nekadašnjeg Billa supermarketa, Carrefour je 1.marta u Bukureštu u sklopu Liberty šoping mola koji se nalazi u Sektoru 5, svečano otvorio prvi market u kome je uveo kovi koncept na srednjim formatima. Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania, je izjavio da će novi koncept prodavnice zadovoljavati sve potrebe i zahteve njihovih potrošača, kako bi im obezbedili najbolju ponudu na tržištu. Sredinom prošle godine, Carrefour je preuzeo Billa maloprodajnu mrežu u Rumuniji, a kako je preporučeno od Konkurencijskog veća, francuski trgovac bi rebrendiranje trebao da završi do kraja tekuće godine i otvori 86 marketa. U narednom periodu, Carrefour će zatvoriti 10 Billa prodavnica na kojima će otpočeti proces rebrendiranja. 

Prvi Carrefour Market sa novim konceptom donosi ponudu od 3.560 artikala, od kojih je 2.460 prehrambenih. Urađen je lak pristup svim kategorijama proizvoda, povećana vidljivost o svim informacijama, kao i potpuno moderan izgled na unutrašnjosti celog marketa. 

Podsetimo, Billa više nije prisutna u Rumuniji, dok se ove godine očekuje i potpuno povlačenje iz Hrvatske. Ipak, Billa je na više od 100 mesta prisutna u Bugarskoj i najavljeno je dalje šienje mreže trgovina, dok je Carrefour prestankom saradnje sa Marinopoulosom napustio Makedoniju, Albaniju, Grčku, Bugarsku i Kipar u kojima je poslovao kroz franšizu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum