Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jaffa kupila Banini za 15 miliona evra

Jaffa kupila Banini za 15 miliona evra

Jaffa iz Crvenke je na aukciji kupila kikindsku kompaniju Banini po početnoj ceni od 15 miliona evra.

Jaffa je bila jedini učesnik na aukciji, a od kupovine su odustali Industrija mesa Matijević iz Novog Sada i Industrija keksa Bambi iz Požarevca.

Generalni direktor Jaffe Bojan Knežević je, kako prenosi Blic, novinarima posle aukcije rekao da odluka o kupovini Baninija nije bila laka jer je početna cena visoka.

"Da je cena niža, bilo bi više kupaca. Banini je u velikim problemima, u stečaju je jer ima više od 40 miliona evra duga bankama i više od 10 miliona evra duga dobavljačima", kazao je Knežević.

On je dodao da je strateška odluka Jaffe bila da vlasniku, Kapa star grupi, predloži tu akviziciju, jer veruje u zajednički potencijal proizvoda Jaffe i Baninija.

Izvor: Mondo

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum