Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčki Sklavenitis otvara 400 supermarketa

Grčki Sklavenitis otvara 400 supermarketa

Grčki trgovački lanac Sklavenitis postaje apsolutni lider u maloprodajnom sektoru Grčke, ali i bitan igrač u Jugoistočnoj Evropi. 

Trgovačka kompanija je preuzela Makro Cash&Carry objekte od Metro Grupe, nakon čega ih je rebrendirala u The Mart Cash&Carry centre. Spajanjem sa Grupom Marinopoulosom i osnivanjem zajedničkog preduzeća u kome će upravo Sklavenitis imati glavnu reč još jednom potvrđuje na rast ove kompanije koja dobre poslovne rezultate postiže bez velikih marketinških aktivnosti. Od početka marta započeto je otvaranje 400 prodavnica koje su ranije poslovale pod Carrefour i Marinopoulos imenima. Spajanjem i osnivanjem nove trgovačke Grupe, Sklavenitis logo će se naći po prvi put i na Kipru na kome je poslovao Marinopoulos sa franšizom Carrefoura. 

Nakon potpunog spajanja, Sklavenitis će biti prisutan na ukupno 560 lokacija u Grčkoj i na Kipru. U taj broj ulaze The Mart centri, dosadašnji hipermarketi i supermarketi u potpunom vlasništvu kompanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum