Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi McDonald’s restoran, u planu još devet

Otvoren novi McDonald’s restoran, u planu još devet

Nakon skoro potpunog povlačenja iz Grčke, McDonald’s se vraća na velika na vrata i najavljuje ekspanziju u saradnji sa franšiznim partnerom.

Kompanija Premier Capital, vlasnik McDonald’s licence za tržište Grčke, svečano je u Solunu otvorila novi, drugi po redu restoran u tom gradu koji se nalazi u predgrađu grada Kalamarija. U novi restoran, 24. po redu u Grčkoj, kompanija je investirala 1,35 miliona evra i otvorila 23 nova radna mesta. Victor Tedesco, generalni direktor Premier Capital, izjavio je da je kompanija veoma zadovoljna što je otvorila drugi po redu restoran u Solunu u kome će posetiocima ponuditi širok spekatr kvalitetne hrane, kao i da će nastaviti da poboljšavaju usluge u novim restoranima kroz nove digitalne aplikacije. On je dodao, da će kompanija Premier Capital u naredne tri godine nastaviti sa novim investicijama i da je u planu da se otvori još najmanje devet novih McDonald’s uz investiciju od oko 12 miliona evra i otvoriti još 250 novih radnih mesta. 

Premier Capital Grčka, vlasnik je McDonald’s licence od 2011. godine kada je započeto otvaranje novih restorana i modernizacija postojećih. Kompanija je do sada investirala 11,6 miliona evra. Podsetimo, McDonald’s je nakon zatvaranja velikog broja restorana u Grčkoj, poslovao samo sa nekoliko koji su se nalazili u Atini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum