Shop&Go, METRO, Tuš i Profi otvorili nove i renovirane objekte

Tus enterijer

Trgovački lanac Shop&Go, Grčka Metro Grupa, slovenački Tuš i rumunski Profi, nastavili su da investiraju u nove i postojeće maloprodajne jedinice. 

Maloprodajni lanac na srpskom tržištu Shop&Go, otvara još jedan renovirani market 28. marta u 08h koji se nalazi na adresi Vojvode Stepe 276. Sve posetioce očekuju posebna akcijska sniženja i popust od -10% na artikle koji nisu na sniženju. Radno vreme objekta je od 07 do 21 radnim danima i subotom, i od 07.30 do 15h nedeljom. 

Grčka METRO Grupa nastavlja ekspanziju otvaranjem novog supermarketa pod brendom My Market u mestu Janica u centralnom delu Egejske Makedonije. Moderno uređeni objekat prostire se na 1.200 kvadrata prodajne površine i potrošačima nudi širok izbor artikala. Ispred novog objekta METRO je posetiocima obezbedio i parking sa 32 mesta, kao i posebna parking mesta i prilaze za invalide. 

Slovenački trgovac Tuš nastavlja sa investiranjem u modernizaciju još jednog supermarketa u mestu Ptuj. Kako je saopštila trgovačka kompanija, renoviranje donosi pažljivo ređeni prostor koji je prilagođen savremenom načinu kupovine, u potpunosti prilagođen potrebama kupaca. Velika pažnja posvećena je odeljenju mlečnih proizvoda, voća i povrća, hleba i peciva i mesari. U objektu su zamenjeni rashladni sistemi, police i kase. 

Rumunski lanac Profi svoju ekspanziju nastavlja sa pet novih marketa. Svi marketi se prostiru na površinama od 194 do 390 kvadrata. Otvaranjem novih marketa, lanac je prisutan na 531 lokaciji i zapošljava ukupno 11.000 radnika. 

U Srbiji i zemljama u okruženu, markete su otvorili i manji trgovci, među kojima su Market IN u Grčkoj, Senta Promet u Srbiji, Amko Komerc u Bosni i Hercegovini i Super Viva na *Kosovu.