Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rossmann otvorio tri nove drogerije i zabeležio rast prodaje

Rossmann otvorio tri nove drogerije i zabeležio rast prodaje

Lanac drogerija Rossmann, otvorio je tri nova maloprodajna objekta u Mađarskoj, ali i saopštio dobre poslovne rezultate. 

Nemački lanac drogerija Rossmann, povećao je svoje prisustvo u Mađarskoj sa tri nova objekta koji se nalaze u Segedinu, Budimpešti i Kiškunhalašu. Poslednja novootvorena nalazi se u Budimpeštanskom šoping molu Scepel Plaza. Otvaranjem novih drogerija, Rossmann je broj zaposlenih povećao za oko 10% i trenutno ih je 1430. Kako je saopštila filijala Rossmann-a u Budimpešti, tokom 2016. godine ostvarena je prodaja u iznosu od 8,4 milijardi forinti, što je 6,3% više u odnosu na godinu ranije. 

Prva Rossmann drogerija otvorena je 1972. godine u Hanoveru, dok je poslovanje u Mađarskoj otpočeto 1993. godine otvaranjem drogerije u Debrecinu. Kompanija trenutno posluje u Nemačkoj, Mađarskoj, Albaniji, Češkoj, Poljskoj i Turskoj sa maloprodajnom mrežom od 3627 objekata. Kako je nedavno saopšteno iz kompanije, u narednom periodu Rossmann će biti prisutan na 250 novih lokacija. Ipak, tržište Srbije nije spomenuto u narednom periodu ekspanzije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum