Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkur otvorio najveći trgovački centar u Mariboru

Merkur otvorio najveći trgovački centar u Mariboru

Slovenački Merkur je otvorio u Mariboru svoj dosad najveći trgovački centar koji se prostire na 23.500 kvadratnih metara. Najmoderniji Merkurov centar je podeljen je na dva dela: Merkurdom nudi proizvode za opremu domaćinstva, slobodno vreme i uređenje dvorišta, dok Merkurmojster svojim kupcima nudi proizvode za majstore i preduzetnike, poručeno je iz Merkura.

Novi centar u Merkurovu maloprodajnu mrežu uvodi i odeljenje sa posebnom ponudom dekorativnih dodataka za kuću. Do Nove godine očekuje se 200.000 posetioca.

Izvor: Merkur, Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum