Roda, Idea i PerSu otvorili preuređene markete

Roda Zmaj ulaz

Trgovačke kompanije Mercator S i BB Trade, saopštile su da su modernizovale postojeću maloprodajnu mrežu otvaranjem preuređenih marketa.

Mercator S nastavlja sa novim investicijama otvaranjem preuređenih maloprodajnih Idea i Roda objekata. Kompanija je otvorila preuređenu IDEA Super prodavnicu u Immo Centru na Novom Beogradu koja posluje više od jedne decenije. Ponuda je obogaćena cvećarom, proširenoj ponudi na gastro i odeljenju zdrave hrane, kao i raznovrsnom ponudom sveže ribe. U želji da svojim potrošačima obezbedi brzu i neometanu kupovinu, IDEA je i u ovu prodavnicu uvela samouslužne Tik - Tak kase. Povodom svečanog otvaranja, IDEA Super Immo je svoje potrošače obradovala sa više od 3.000 poklona, dok je tri predškolske ustanove u ovom kraju nagradila sa interaktivnim tablama. Mercator je nakon višenedeljnog preuređenja otvorio i Roda Zmaj objekat na Autoputu (Zemun). Ponuda je proširena sa Rial asortimanom iz Velpro ponude. Povodom otvaranja, svaka 100-ta kupovina je bila besplatna, dok je troje najsrećnijih kupaca na poklon dobilo lcd tv. Roda Zmaj je jedan od najvećih maloprodajnih objekata koji posluju u sastavu Mercatora na srpskom tržištu.

Roda Zmaj spolja

I kompanija BB Trade nastavila je sa modernizacijom postojeće maloprodajne mreže otvaranjem preuređenog PerSu marketa u Novom Sadu, na adresi Rumenički put 17. U marketu koji se prostire na 100 kvadrata prodajne površine, posebno se izdvajaju odeljenja voća i povrća, pekarskih proizvoda i delikatesa. Potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Kao i uvek do sada, PerSu marketi su želeli da iznenade svoje verne potrošače, pa su za njih pripremili poklone iznenađenja, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo ovaj dan.