Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti UNICEF i Lilly Drogerie započeli saradnju u okviru projekta "Roditeljski telefon"

UNICEF i Lilly Drogerie započeli saradnju u okviru projekta "Roditeljski telefon"

UNICEF i Lilly Drogerie započeli su saradnju u okviru projekta podrške radu besplatne linije Roditeljski telefon.

Partnerstvo je sklopljeno na period od dve godine, a tokom tog perioda Lilly Drogerie će UNICEF-ov rad na ovom projektu podržati mesečnim donacijama, ali će ujedno, kao društveno odgovorna kompanija, promovisati među svojim potrošačima ovu važnu uslugu.

 

Roditeljska uloga donosi mnogo radosti svakoj porodici, ali često može da bude veliki izazov, i zato je važno da roditelji imaju mogućnost da dobiju podršku i savet stručnjaka da bi prevazišli svakodnevne nedoumice sa kojima se suočavaju tokom perioda odrastanja njihove dece. Do sada smo primili oko 800 poziva roditelja i staratelja dece iz svih krajeva Srbije i sigurni smo da naši saveti predstavljaju dragocenu podršku, rekla je Željka Burgund, rukovodilac projekta „Roditeljski telefon.

UNICEF u Srbiji je u maju 2016. godine, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd uspostavio roditeljsku liniju na besplatnom i poverljivom broju telefona 0800 007 000, da bi roditeljima obezbedio savetodavnu podršku odgovarajućeg stručnjaka svakog dana (osim ponedeljkom) od 17 do 20 časova.

Pozivom na broj 0800 007 000 roditelji i staratelji dece mogu da dobiju podršku i savet za bilo koju dilemu vezano za to kako da se postave i kako da rešavaju probleme tokom odrastanja dece. To mogu da budu pitanja koja su vezana za polazak u školu, socijalizaciju sa vršnjacima, buntovno ponašanje, bežanje sa časova, prvu ljubav, rešavanje nasilja u porodici ili u školi, kao i sve češća pitanja vezana za probleme zavisnosti. Međutim, intenzivne društvene promene donose nove izazove i otvaraju veoma ozbiljne teme, poput digitalnog ili vršnjačkog nasilja. Pomoć i podršku za ove, ali i mnoge druge teme, pruža Roditeljski telefon koji okuplja 25 savetnika, iskusnih stručnjaka, specijalno obučenih za telefonsko direktivno savetovanje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum