Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Postavljen kamen temeljac za BIG FASHION Vidikovac tržni centar

Postavljen kamen temeljac za BIG FASHION Vidikovac tržni centar

Svečanom ceremonijom postavljanja kamena temeljca danas je na Vidikovcu zvanično otpočela izgradnja BIG FASHION centra, najvećeg maloprodajnog tržnog centra u Srbiji

BIG FASHION Vidikovac najznačajniji je do sada projekat kompanije BIG CEE Srbija, najvećeg izraelskog investitora u oblasti nekretnina u Srbiji. Kao investicija vredna 150 miliona evra, kompleks na Vidikovcu prostiraće se na površini od 150.000 kvadratnih metara sa 70.000 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, a planirano je da po otvaranju u njemu bude zaposleno oko 3.000 ljudi. Pored više od 300 prodavnica najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, novi tržni centar obuhvatiće i raznovrsne restorane i kafiće, veliki bioskopski kompleks, igralište i razne sportske sadržaje, kao i više od 2.500 parking mesta. Uz izgradnju propratne infrastrukture i prilaznih saobraćajnica, savremeni dizajn BIG FASHION centra umnogome će izmeniti izgled ovog dela grada i učiniti Vidikovac idealnim mestom za zabavu i slobodno vreme.

BIG FASHION Vidikovac biće izgrađen po najsavremenijim tehnološkim standardima, a njegovo otvaranje planirano je za 2019. godinu. Nakon tržnih centara u Novom Sadu i Višnjičkoj ulici u Beogradu, maloprodajni kompleks na Vidikovcu treći je po redu projekat kompanije BIG CEE u Srbiji. Ova kompanija deo je izraelske korporacije BIG SHOPPING Centers koja trenutno posluje sa više od 50 maloprodajnih objekata u Izraelu i Sjedinjenim Američkim državama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum