Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Penny otvorio novi logistički centar u regionu

Penny otvorio novi logistički centar u regionu

Nemačka Rewe Grupa otvorila je novi, treći po redu logistički centar u kome će se skladištiti roba za Penny maloprodajnu mrežu u Rumuniji. 

Kako je saopšteno iz Penny-a u Rumuniji, novi distributivno - logistički centar nalazi se u gradu Bakau u regionu Moldavije. Otvoreni centar u koji je investirano 19,5 miliona evra prostire se na 19.000 kvadratnih metara sa visinom od 14,5 metara. U početnoj fazi rada, centar će obezbeđivati distribuciju robe u 46 Penny Marketa, dok su ukupni kapaciteti do 80 maloprodajnih objekata. Penny je u logističkom objektu zaposlio 80 radnika, a u planu je da se u punom kapacitetu zaposli ukupno 150.

Daniel Gross, generalni direktor Rewe Rumunija, je istakao da je otvaranje novog centra važan korak kako za Penny u Rumuniji, tako i za celokupnu Rewe Grupu. Novi logistički objekat je izgrađen po savremenim standardima u kome će naš tim imati najbolje uslove za rad, istakao je on. 

Rewe u Rumuniji poseduje još dva distributivno - logistička centra koji se nalaze u Bukureštu i Turdi. U maloprodajnom sistemu kompanija posluje sa mrežom od 200 Penny Marketa. 

Podsetimo, Penny je krajem prošle godine otpočeo radove i na izgradnji velikog logističko - distributivnog centra u Mađarskoj u kome će se skladištiti roba za oko 50 marketa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum