Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Banja Luka: Otvoren 21. mojMarket

Banja Luka: Otvoren 21. mojMarket

Banjalučki trgovački lanac mojMarket u vlasništvu kompanije Tropic otvorio je novi maloprodajni objekat.

Novu trgovinu mojMarket je otvorio u Banjalučkom naselju Paprikovac, na adresi Zelengorska bb. U moderno uređenom prostoru uz širok asortiman raznovrsnih artikala, potrošače će usluživati 17 novih mojMarket radnika. Na dan otvaranja, u društvu ljubaznih radnika, kupce je dočekao niz pogodnosti: posebno odabrani artikli po akcijskim cenama, poklon paketi, kao i svaka 100. gratis kupovina. Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmeha. Radno vreme novog marketa je svakim radnim danom i vikendom od 00 do 24h.

mojMarket poseduje 21. maloprodajni objekat čija se površina kreće od 110 do 1.700 kvadrata. Lanac se nalazi u vlasništvu kompanije Tropic koja poseduje najveću maloprodajnu mrežu u Republici Srpskoj. Krajem prošle godine Tropic je u blizini Bijeljine otvorio najmoderniji hipermarket u Bosni i Hercegovini koji se prostire na više hiljada kvadratnih metara.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum