Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd: Otvorena najveća dm drogerija u Srbiji

Beograd: Otvorena najveća dm drogerija u Srbiji

dm drogerije nastavljaju ekspanziju otvaranjem najvećeg maloprodajnog objekta u Srbiji.

dm je u četvrtak 06. aprila u 08h otvorio najveću drogeriju u Srbiji koja se nalazi u Beogradu, na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 30-32. Povodom otvaranja nove, 76. po redu drogerije, dm je od 6. do 8. aprila pripremio sniženje od -15% na sve artikle, uključujući i one koji su već na akcijskom sniženju. Pored popusta od 15%, dm će sniziti i cene poznatih brendova među kojima su Loreal, Mixa, Pampers, Zlaja, Bioten, Maybelline, Splat, na određene proizvode za čišćenje, hranu za kućne ljubimce i na ceo asortiman parfema. Radno vreme nove dm drogerije je od 08 do 21 od ponedeljka do petka i od 08 do 19h subotom. 

dm je u Srbiji u poslovnoj 2015/2016 godini, ostvario rast prodaje za 21,26%, na 7,1 milijardi RSD. U ponudi dm drogerija nalazi se oko 13.000 artikala za lepotu i zdravlje, za bebe i domaćinstvo, foto-proizvode, hranu za kućne ljubimce, tekstilnu robu i sezonske proizvode, svetskih i domaćih proizvođača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum