Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Litvanska Maxima beleži rast u Bugarskoj i preuzima još jednog trgovca

Litvanska Maxima beleži rast u Bugarskoj i preuzima još jednog trgovca

T Market, bugarski trgovački lanac u vlasništvu litvanske Maxime, saopštio je da je zabeležio dvocifreni rast prometa.

Kako je saopšteno, T Market je u 2016. godini zabeležio rast rast ostvarenog prometa od 22% na 88,4 miliona leva, kao i da je on postignut ostvaranjem novig trgovačkih objekata. Maxima Bugarska je u okviru cele kompanije Maxima koja posluje u četiri države zabeležila najveći rast prodaje, a iz njene filijale najavljuju otvaranje marketa na novim lokacijama. Maxima je objavila i da je Komisiji za zaštitu konurencije u Bugarskoj podnela obavešstenje o nameri za preuzimanje trgovačkog lanca Магазини Европа. 

Iz Maxime su dodali da je ovo već peta godina za redom da njihova filijala u Bugarskoj beleži rast prometa, ali i da je u proteklog godini prvi put ostvaren dvocifreni rast prometa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum