Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GOMEX preselio objekat u Crepaji u veći prostor

GOMEX preselio objekat u Crepaji u veći prostor

Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u Crepaji nadomak Kovačice, kompanija Gomex je nastavila sa projektom uređivanja prodavnica u svojoj prodajnoj mreži.

Objekat u Crepaji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi na Trgu oslobođenja u centru, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta za svoje automobile.

Novi maloprodajni objekat "Crepaja 1" raspolaže sa 216 m2 prodajnog prostora i sa dve kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 zaposlenih, a radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 07 do 21h, dok nedeljom radi od 07 do 13h. MPO "Crepaja 1" je supereta asortimanske kategorije A i Gomex potrošači imaju izbor od preko 4000 različitih artikala.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum