Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dubrovnik: Otvoren TOMMY hipermarket na preko 1.000m2

Dubrovnik: Otvoren TOMMY hipermarket na preko 1.000m2

Hrvatski trgovački lanac TOMMY, pored širenja maloprodajne mreže nastavio je i sa modernizacijom postojeće otvaranjem potpuno renoviranog hipermarketa u Dubrovniku. 

TOMMY je uz brojna akcijska sniženja, otvorio potpuno renovirani hipermarket u Dubrovniku koji se prostire na više od 1.000 prodajne površine. Trgovački objekat na adresi Kralja Tomislava 7. ( na Lapadu), od sada potrošačima nudi gastro odeljenje i veći izbor artikala svih grupa u modernizovanom objektu. Kako je navedeno u saopštenju iz TOMMY-a, u hipermarketu se posebno izdvajaju odeljenja delikatesa, vinoteka u kojoj je proširena ponuda, voća i povrća i mesa. Kupci će u renoviranom hipermarketu imati mogućnost da svakodnevno kupuju svež hleb i veliki izbor peciva. 

Potpunim renoviranjem, hipermarket u Dubrovniku dobio je još jedan ulaz, dok je broj zaposlenih povećan za četvoro novih radnika. Radno vreme hipermarketa je svakim danom i nedeljom od 07 do 21h. 

TOMMY je najveći trgovački lanac na hrvatskom primorju i jedan od većih na celokupnom tržištu Hrvatske. Podsetimo, TOMMY je nedavno otvorio i potpuno novi supermarket u Zadru koji se prostire na 500 kvadrata prodajne površine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum