Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti VOLI širi maloprodajnu mrežu na primorju

VOLI širi maloprodajnu mrežu na primorju

Crnogorski trgovački lanac VOLI raspisao je konkurs za otvaranje velikog broja novih radnih mesta, ali i najavio otvaranje novog supermarketa.

VOLI će uskoro otvoriti novi supermarket u Ulcinju i za njegove potrebe raspisao je konkurs za otvaranje novih ranih mesta, na pozicijama menadžera, pomoćnika menadžera, kalkulanata, kasira, prodavaca, radnika na odeljenju delikatesa, voća i povrća, mesare i njihove pomoćnike. U cilju razvoja i unapređenja maloprodajne mreže, VOLI je raspisao i konkurs za otvaranje deset novih radnim mesta u Podgorici na pozicijama menadžera. 

Sa 60 maloprodajnih objekata različitih formata (market, supermarket i diskont), VOLI je jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Crnoj Gori. VOLI je tokom 2016. godine otvorio nekoliko novih supermarketa, među kojima je i ekskluzivni objekat u Budvi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum