Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MyAuchan - novi maloprodajni brend u regionu

MyAuchan - novi maloprodajni brend u regionu

Francuska Grupa Auchan i naftna kompanija MyAuchan OMV Petrom otpočeli su saradnju koja predviđa otvaranje velikog broja marketa na benzinskim stanicama.

Predviđeno je da se Auchan sa formatom marketa pojavi do kraja tekuće godine na 15 benzinskih stanica OMV Petrom širom Rumunije. Potrošačima će u marketima pod brendom MyAuchan biti na raspolaganju oko 4.500 artikala, među kojima su meso i mesne prerađevine, voće i povrće, deterdženti, auto oprema, bebi program i kozmetika. Generalna direktorka OMV Petrom Rumunija, Mariana Gheorghe je istakla da žele da se prilagode savremenim potrošačima koji obavljaju brzu kupovinu čime štede dragoceno vreme. 

Uvođenjem novog maloprodajnog brenda u Rumuniju, Grupa Auchan će od sada poslovati sa formatom marketa što to do sada nije bila praksa francuskog trgovca. Auchan trenutno poseduje 33 hipermarketa i do sada je investirao oko milijardu evra. Jedan je od najvećih retail poslodavaca sa 11.000 radnika. 

OMV Petrom je deo OMV Grupe sa sedištem u Austriji. OMV poseduje većinski udeo u najvećoj naftnoj kompaniji u Rumuniji, dok jedan deo pripada manjim fondovima i državi.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum