Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Radno vreme srpskih trgovačkih lanaca tokom uskršnjih praznika

Radno vreme srpskih trgovačkih lanaca tokom uskršnjih praznika

Srpske trgovačke kompanije će tokom uskršnjih praznika imati posebno radno vreme:

Kompanija Univerexport izlazi u susret svim svojim potrošačima prilagođenim radnim vremenom za predstojeće praznike. Na Veliki petak, 14. aprila svi maloprodajni objekti radiće po ustaljenom radnom vremenu, što isto važi i za subotu 15. april. Za Univerexport maloprodajne objekte Uskrs, 16. april, je neradni dan. Od ponedeljka, 17. aprila, važi redovno radno vreme. Prodavnice u okviru tržnih centara, u Aviv parku Zvezdara, i Zemun Parku se prilagođavaju radnom vremenu centara. Pošte, menjačnice, kao i Univerexport online besplatna dostava, putem servisa eLAKOLIJE takođe ne rade za Uskrs, dok je svim drugim danima uobičajeno radno vreme.

Prodavnice svih formata kompanije Delez Srbija (Maxi supermarket, Shop&Go i Tempo) će na Veliki petak, 14.aprila sve prodavnice biće otvorene za kupce do 18 časova. U subotu, 15.aprila sve prodavnice imaće redovno radno vreme. Nedelja, prvi dan Uskrsa, biće neradan dan, a za kupce biće otvoreni samo Maxi supermarketi na Zlatiboru, koji će raditi do 18 časova. U ponedeljak 17.aprila prodavnice će raditi po redovnom radnom vremenu.

Radno vreme marketa “Super Vero” i „Jumbo“:  14.04.2017. petak od 07.30 - 20.00 (skraćeno vreme), 15.04.2017. subota od 07.30 - 20.00 (skraćeno vreme), 16.04.2017. nedelja - Uskrs će biti neradni dan, dok će 17.04.2017. ponedeljak biti uobičajeno radno vreme od 7.30 - 22.00.

GOMEX-ovi maloprodajni objekti će u petak 14. i subotu 15. aprila imati redovno radno vreme (svi objekti rade po istaknutom radnom vremenu),dok će nedelja biti neradni dan za sve maloprodajne objekte osim za MPO "Dragstor", Žitni trg br. 4, Zrenjanin koji radi od 06 - 23:30h. Od ponedeljka će svi objekti raditi po redovnom radnom vremenu.

IDEA i Roda prodavnice će u petak, 14.4.2017. i u subotu 15.4.2017 raditi uobičajeno, a dan Uskrsa 16.4.2017. za IDEA i Roda prodavnice širom Srbije biće neradan dan osim IDEA na Zlatiboru i Kopaoniku koje će raditi skraćeno, od 7 do 15h.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum