Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Park: Forma Ideale na 1.900 kvadrata

Delta Park: Forma Ideale na 1.900 kvadrata

Forma Ideale nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem najvećeg salona nameštaja u Kragujevcu.

Novi Forma Ideale salon na 1.900 kvadrata prodajne površine, svečano je otvoren u sklopu Delta Paka u Kragujevcu, koji se nalazi na adresi Save Kovačevića 27. Kako ističu iz kompanije, izložbeno - prodajni salon u jedinstvenoj celini uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Pored kompletne ponude pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, posetiocima je na raspolaganju i dekorativni asortiman Conforma, kao i prostor za zabavu najmlađih.

Delta Park Kragujevac prostire se na ukupno 23.000 kvadrata, a pored Forma Ideale salona, proisutni su i ostali trgovci, među kojima je i hipermarket Tempo.

Kompanija Forma Ideale, otvorila je nedavno i salon u Somboru na Kljajićevačkom putu bb, na ulazu u grad. Novi salon u Somboru koji se prostire na 1.500 kvadrata površine, otvoren je radnim danima od 08 do 21h i subotom od 08 do 20h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum