Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srbija još ne dobija KIK prodavnice, trgovac napravio ekspanziju u okruženju

Srbija još ne dobija KIK prodavnice, trgovac napravio ekspanziju u okruženju

Nemački neprehrambeni trgovac KIK još uvek nije prisutan na našem tržištu, ipak, kompanija je u prošloj godini otvorila novi logistički centar u Slovačkoj i veliki broj novih prodavnica u našem okruženju. 

Maloprodajni diskontni lanac KIK koji nudi odeću, obuću, ukrasne predmete i stvari za kuću još uvek nije prisutan na našem tržištu. Poznati trgovac je u prošloj godini otvorio novi logistički centar u Slovačkoj koji zauzima površinu od 26.000 kvadrata, kao i veliki broj novih prodavnica. KIK je u našem okruženju napravio veliku ekspanziju na tržištima Hrvatske, Mađarske, Slovenije, ali i u Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj. 800-ta po redu KIK prodavnica u Centralnoj i Istočnoj Evropi svečano je otvorena u Plaza Centru na 650 kvadrata površine u Njiređhazu, sedmom po veličini gradu u Mađarskoj u kojoj je prisutan od 2008. godine. 

Još uvek nema zvaničnih najava da će se KIK pojaviti u Srbiji, a u planu je da se kapaciteti novog logističkog centra prošire za dodatnih 17.000 kvadrata. KIK je osnovan 1994. godine u Nemačkoj u kojoj se i danas nalazi centrala poznatog lanca. Trgovačka kompanija poseduje 3.400 maloprodajnih jedinica i zapošljava 23.000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum